Buy and Sell Watches 100% Authentic

The largest buyer, seller, and trader of high-end luxury watches in Indonesia

Contact Us

Luxury Watches for Men & Women

Discover our latest collections of Unworn & Pre-Owned watches

Our Collections

Sell Fast and Get a Paid Fast!

Watch-Selling Process at the Tip of Your Fingertips

Sell Now

Fair Consignment Percentage

Only charge 2% for every watch sold

Ask Consign Admin

Authenticity Guaranteed

Verified by Team Experts

Fully Shipping Insurance

Secure Delivery to Your Home

30 Days Store Warranty

Terms & Condition Applied

Brands

Get a Qualified Buyers with the Best Value

We will give you the best buyers with a price that's fair to you

Sell with Us

We are Now on TELEGRAM!

We are exciting to give the daily updates, watch studies, and special offers directly to you

Subscribe Here

Who We Are

IDWX is the largest luxury watch marketplace and the convenient solution to sell, buy and trade your treasured timepiece in Jakarta, Indonesia.

Managed by professional watch dealer with years of experience and vast international networks, we are able to offer you valuable advice on the watches you desire, and supply them at great prices to you.

Read More

What Our Customers Are Saying

Saya salah seorang yang beberapa kali titip jual di IDWX. Kalau pelayanan dan responsible dari tim IDWX memang sangat profesional dan luar biasa. Dalam pencairan dana dan proses transaksi selalu tidak pernah ada masalah.

~ Mr. Yulianto G
Juli 2022

Saya sama IDWX udah beberapa kali beli dan jual. Transaksi selalu lancar, delivery cepat. Pernah sekali original rubber strap YM perlu ganti size, dan langsung diganti di hari yang sama. Service selalu oke, tanya langsung dibales, Pokoknya IDWX trusted bangetlah.

~ Mrs. Alicia Steffi T.
Juli 2022

Barang beli di IDWX aman semua, gak ada yang penyok or sejenisnya, packing bener-bener sempurna dan rapi, you guys really take seriously about the packing. Thank you very much once again hadiah-hadiahnya juga! Yang pasti kalau ada rezeki gw akan balik beli lagi di IDWX. Sukses selalu buat IDWX. Next kalau aku visit tokonya pasti tambah berkembang pesat. I'm sure about it!! Yang penting servicenya tetep good kayak gini!

~ Agustus 2022